29.01.11


Typ hej där ute i den stora världen! Jag är helt isolerad på här på S:t sigfrids. Har skickat in massor bilder från sommaren som ska framkallas :) Så himla fint med sommar! Längtar lite så där smått, helt mänskligt! Målar fortfarande på det gigantiska självporträttet. Och det går framåt i alla fall! Sen har jag valt keramik på extra tillval. Och det är superskoj! Jag ska bli världsbäst.

Bilder borde komma upp så småningom!

:)

Hemkommen från Dublin

Flera timmar resande och nu är jag tillbaka på skolan och Bergö igen. Det var ett himla krångel med ryan air som var försenat med två timmar så att vi missade tåg osv. Men tillslut kom jag hem till familjen och dagen efter tog jag bussen ner till Växjö igen. Har fortfarande inte repat mig helt efter resan. Det var full rulle där borta. Och har nog haft för många dagar utan rutin och dåligt matintag. Migränen var väl ganska väntad ändå.

Men nu kör jag hårt igen! Ett gigantiskt självporträtt, tre stilleben och en till uppgift i konstfilosofin som ska grejas med nu ett tag framöver. Säger bara ajöss till mina naglar som för en gångs skull börjat växa igen... Men vad gör det om hundra år?!

Pöss!


2011!


Nytt år, 22 år gammal, dumma nyårslöften och högabyxor.
Snart reser jag till Irland, sen börjar en ny termin på S:t Sigfrids!
Så himla gött äre! Och jag tänker inte lova att jag kommer skriva mer detta året. Man vet aldrig vad som händer i mitt innehållsrika, intressanta och äventyrliga liv! Men ta hand om er! Kram :)


RSS 2.0