En sväng in till stan.

Nu har jag varit i stan med far. Vi hade massor ärenden; köpa rep och krokar till min hängmatta, köpa färg till huset på gärdets, posta brev, hämta ett postpaket med The Sims 3 och sen så övningskörde jag också. Körningen gick väl inte så väldigt bra kan jag ju säga. Jag fick "kärringstopp" 2-3 ggr på ett ställe. Och några gånger hemma när jag skulle parkera bilen. Men jag har inte kört så mycket, typ 2 ggr med pappa. Och så är jag väl kass också. Så kan det gå!

Hängmattan är uppe och funkar fint, nu ska jag nog gå och installera Sims på den andra datorn! Fy vad kul :D


Fina åkern som omringar vårt hus(det är inte våran gård där borta i högerkanten!).

Lasse Stefanz-reklam.

Jag kan inte låta bli och skratta när jag ser denna reklamen på tv:n. Så dansband! Så Svensk. Hjälp! Min mage gör ont! Tårarna rinner! Är det bara jag som tycker sånt här är kul?!


Värme värme värme...

Någon som märker att det uppåt 30°C ute. Vilken värme, vilken fruktansvärd värme. Jag kan inte ligga ute i solen och steka. Det kanske bara är jag. Önskar att det kom lite starkare och fler friska vindar.


Vaknade med hopp om att brevaviseringen skulle komma idag. Men dock kom den aldrig. Men sen kikade jag på posten vart min Sims var. Och då var den bara i Jönköping. Så typiskt. Men det borde inte dröja länge innan jag kan hämta den.

Min familj har börjat med något vara-nyttig-mat-grej. Så nu har jag mina chokladbollar alldeles för mig själv. Inte alls fel! Dock tycker jag synd om dom, som ser mig överallt med en chokladboll i handen. Så jag säger att det smakar bajs. Om dom tror mig vet jag inte. Hehe!

Nu ska lilla jag gå omkring och svettas lite till. Nyss kom mamma in och sa att hon frös. Hon är ju inte riktigt klok! Legat för länge i solen antar jag! Haha :D Jag är glad för att jag slipper Riku's päls i alla fall; min hund. Han är en samojed. Mycket hårig! Ciao!!

"Chokladbollar".

Jag har bakat "chokladbollar". Det är för gott! Därför gjorde jag bara en liten sats. Annars finns det en stor risk att jag skulle kunna föräta mig på det. Nu står dom så fint i kylskåpet och kyls ner. Egentligen föredrar jag att ha dom i frysen så att man måste suga på dom tills dom blir mjuka, har ingen aning varför jag ställde dom i kylskåpet faktiskt! Jaja, så kan det gå.

Hittade en söt liten "Flora"-plastburk som jag lade dom i. Den var perfekt storlek:


Ikväll ska jag till kyrkans sommarcafé och lyssna på musik. Linda Forsberg och Elin Götvall står för musiken. Och dom är ju så duktiga mina kära väninnor! Det blir en mysig kväll med fin musik, fina vänner och gott fika!

Åt nyss mat, och pappa hade kokt linser och blandat i lite gojs. Och vi hade fisk till. Det var riktigt gott tyckte jag. Medan dom andra tyckte att det var ganska smaklöst. Men jag är ju van vid barnmat(mat som inte är så saltat och kryddat) nu för tiden. Det sitter kvar än! Dock upptäckte jag att jag inte tål linser. Så nu sitter jag här med en svullen halls som kliar, rinnande näsa och ögon som kliar. Sketans!

"Bakom Stängda Dörrar".

Nu har jag börjat läsa en bok som heter "Bakom Stängda Dörrar". Jag lånade den av Linda, fast egentligen är boken hennes syster Hannas. Den är hemsk. Det är en sann historia, den handlar om en flicka som flyttar till sin pappa med sin bror när hon är 14 år.  Och hon blir sexuellt utnyttjad av sin far. Jag har inte kommit så långt i boken än. En tredjedel bara.

Så här ser den ut:


Nu ska jag städa lite här hemma. Fy så tråkigt.

Hemma från Vassbacken.

Nu har jag kommit hem igen. Jag blir mer och mer kär i allt här hemma. Man känner till allt, man vet exakt hur allt funkar, man känner allt och alla.

Det var trevligt i Vassbacken, precis som jag skrev att det skulle bli! Och jag träffade massor goa vänner och bekanta. Nu sitter jag här och tror nog att jag snart bestämmer mig för att gå upp och sova. Klockan är ju ganska mycket.

Förresten så åkte vi hem till Linda, eller hem till Hanna o Anders(Linda bor där medan dom är i Grekland), och vi tittade på en dokumentär om Micheal Jackson som gick på tvåan. Jag är allt lite ledsen för att han har dött. Han hade talang. Hade inte varit fel att få ha upplevt en konsert med honom. Fy vad grymt det skulle ha varit! Oj, han var otrolig!

God natt.

Vassbacken.

Nu har jag ätit god mat. Kycklingsallad gjorde jag till mig och mina päron. Jag hade basmatiråsis, det är mums och så blir man mättare på det också! Och min kyckling är bäst. Soya is the shit!
Nu ska jag bli hämtad av Linda F och vi ska åka till Vassbacken och lyssna på musik. Det ligger vid Göta Kanal, så jag antar att det kommer vara supermysigt och trevligt där! Får se om några andra hänger med också? Tror det. Det vore i alla fall kul om jag får träffa massor kompisar denna vackra fredagskväll! Ha det fint!

Onyttigheter.

Snart kanske växterna behöver lite regn? Det är väldigt varmt ute. Och soligt. Och så har det ju varit ett bra tag.

Emma, syster, kom in förut med massor skålar och bunkar med chips, ostbågar och godis. Absolut dumt. För jag som var i tankar på att börja äta nyttigare och träna. Nu står det ju där och frestar mig. Jag har redan varit och snyltat på den skiten. Men inget mer idag. Jag menar det verkligen!

Nu ska jag dammsuga och plocka lite här hemma. Det har jag lovat modernmin!
Du Micheal! Rocka nu loss som du brukar, där du nu är. R.I.P!!

Stranden.

Idag har vi legat på stranden mest hela dagen. Det har varit helt underbart! Sol, lätt vind, sand, varm sjö och underbara vänner. Så här sitter man och är lite mer brun för en gång skull. Jag är helt slut nu. Ska nog varva ner framför tv:n med ett glas is. Åh så gott!


Drömmar om mitt förflutna.

Nu sitter jag här med en kopp te(Earl Grey - den bästa!) och två mackor med leverpastej. Det är min frukost, väldigt enkel. Jag kan inte äta massor konstigt när jag precis gått upp. Måste vänta ett slag, annars får jag ont i magen. Och så har jag ingen vidare aptit på morgonen heller.

Jag brukar alltid drömma massor om nätterna, och det mesta kommer jag ihåg. Nu, några veckor efter att jag kommit hem från Irland, har jag börjat drömma att jag missat mitt flyg. Ofta är det jag som glömt bort tiden eller så har jag glömt fixa min biljett. Det är alltid lika frustrerande. Jag vill ju bara hem. Men varje gång så har min au pair mamma lugnat ner mig och sagt att jag får åka hem nästa dag istället. Och varje gång har min lilla Isabel(bebisen jag tog hand om där borta, 2 år) sprungit fram till mig och hoppat upp i min famn! Ibland är hon ledsen, ibland är hon glad. Och sen vaknar jag, och hon är borta, men jag är i Sverige. Plus minus noll. Ingen Isabel, men jag är ju i Sverige...

Jag saknar henne så grymt!
Det enda som hjälper sånna stunder är att försöka glömma bort henne och tänka på alla vänner, min familj, Sverige och allt annat underbart här hemma!


En bild från igårkväll. Jag känner att jag varit dålig på att ladda upp bilder och även att skriva här.

Hemma i Sverige.

Jag är hemma i mitt vackra Sverige. Arbetslös och dagarna känns meningslösa. Jag gör det som behövs för att leva; äta och sova. Dagarna går för fort, och jag känner att jag inte får ut något av dem. Jag vill börja jobba, ha rutiner, känna mej användbar i något.
Men helgerna är bra, för bra! Nu har jag alla mina vänner nära till hands och kan leka massor! Dom är så bra, för bra.
Jag mår super! Starkare än någonsin, vet vad jag vill(för det mesta, det löser sig alltid med framtiden! Det tror jag på!), fantasin flödar, ingenting kan skada mitt inre! Jag är stark och lycklig. Jag klarar allt! Min framtid kommer att bli den bästa! Med detta glada humör kommer den att bli den bästa framtid!

Glädj er av dagen! Glädj er av vår vackra natur! Glädj er över era fina vänner! Jag hoppas er midsommarhelg har varit underbar! Det har min varit!
Hej hopp!

RSS 2.0