Nattbio!

Nu ska jag iväg och gå på bio! Jag och sötflickorna Lovisa och Linda ska se Eclipse. Har läst att den ska vara riktigt grym! Ska bli kul att se hur dom har fått till vissa scener och så... Ska inte avslöja något nu.


Klär...

Alltid härligt med lite nytt i garderoben :)

Underbara kamera, underbara vidvinkel...


Pappa - "Marie, du kommer aldrig mer vilja fota med din gamla kamera nu va?"

Nej, jag tror inte det! Gash, jag är kär! Kommer aldrig vilja lämna tillbaka... Hehe, jo det ska jag.

Sol & bad :)

Jag och mina vänner var borta på Kinnekulle Camping och solade och badade igår. Halva dagen var vi där, och det blev lite mycket sol för mitt lilla huvud. Så det slutade med att jag hade huvudvärk hela kvällen sen. Men det var absolut värt det! Och mycket solkräm förbrukades, så inte brände jag mig i alla fall!

Jag har precis varit i väg och lånat massor kameragrejer av en man i församlingen. För på lördag ska jag på bröllop och fotografera vigseln. Lite nervöst så där, och värre kommer det väl bli! Men det ska allt gå bra! Det måste det. Och när jag kom hem nu så hade min klänning, som jag ska ha på bröllopet, kommit på posten. Den är helt underbar! Lite stor över bysten, men det är superlätt att sy in! Så det är lugnt :) Det är mammas gamla symaskin jag oroar mig för bara...


Nu ska jag gå och leka med kameran. Måste lära mig hur allt fungerar!


Midsommar i Stockholm.


Men nu är jag tillbaka! Och vi hade det jättetrevligt! God mat och mysigt var det :)


<3

Ville bara säga att min hund är den bästa :D

Glaaad!

Jag går här och är väääldigt lycklig hela tiden. Fatta att jag kom in på konstskolan! Det är underbart tycker jag :)

Men tillbaka till verkligheten. Jag är i full gång med städning här hemma. Sen måste jag packa också. För i morgon åker jag och min familj till Stockholm och hälsar på släkten! Vi ska fira midsommar ihop, och det kommer bli supermys att få träffa kusinerna och moster igen. Det känns som om det var länge sen! För vi brukar träffas på sport- eller påsklovet. Men det blev inte så i år. Så det har känts lite tomt på något sätt.

Nu måste jag skynda, för ikväll kanske jag åker iväg på äventyr :D

Arbetsproverna!

(klicka för att se större bilder!)





Första bilden målade jag i akvarell och tusch
Andra bilden är i endast tusch
Och tredje bilden har jag målat i akryl
(alla är i A4-storlek)

Jag är superlycklig just nu! För jag har kommit in på Kronobergs Konstskola i Växjö. Fick veta det idag... Så ett år framåt blir det konst på heltid! Inte trodde jag att jag skulle få veta så snart. Nu kan jag njuta av sommaren och planera inför min flytt.

Arbetsproverna här uppe är de jag kom in med. Första två var valfritt vad man ville skicka in, och den sista var ett självporträtt som skulle följa med.

Nu ska jag sätta mig i solen med en kopp kaffe och citronkransbit och fira!!! :D (sol i en vecka framöver! Jejj!)

I mitten av maj...


Terrassen.


Jag och brorsan sitter i terrassan och tar det lugnt. Blev lite jordgubbar med choklad och grädde på till kaffet förut. Nu spelar han gitarr och jag har precis tagit på solskydd och är på väg ut till gräsmattan. Det blåser dock ganska mycket idag. Men vi har ju många träd och buskar, så det ska nog allt gå utan att jag fryser ihjäl. Jag älskar att bo på landet. Det är så fridfullt och härlig! Bara en sån sak att kossorna går och betar bara 100 meter bort från våran trädgård! Det är mys!

Puss på er! Imorn blir det Nyhem :)

Sol!

Idag åkte jag och Linda hem till Lovi och solade. Det var supermysigt. Och jag som brukar tycka att det är jobbigt varmt och har supersvårt att ligga i solen och vänta på att bli brun. Men idag gick det faktiskt väldigt bra. Även om vi inte låg superlänge...
Sen var vi också en sväng på second hand där jag hittade ett par jeans som vi klippte av till shorts! Dock var dom inte riktigt vad jag letat efter. Men det löser sig!

Ibland hittar man trevliga överraskningar på minneskortet till kameran... :P haha! nice!

15.06.10 - Lugnåsberget


Jag minns då allt den tid...



Då jag tog studenten... 2008 <3


Today I was...


Jag var i skolan och skrev på en betygsbegäran och pratade lite med lärarna...
Sen var jag på bäcken och fikade med Lovi och Linda :)


Sen följde jag med mor och far till Skövde och hälsade på farmor.
Efter det var vi på Elins Esplanad och köpte blommor till mammas krukor.


Nu har jag precis gjort färdigt kuvertet med arbetsproverna till Konstskolan i Växjö!!! Jag är lika rädd som jag ser ut på bilden. Det jobbigaste kommer nu... och det är att vänta på svar. Jag måste måste MÅSTE bli antagen!

Ps! Jag lovar att visa er arbetsproverna inom en snar framtid! Det kan ju inte vara någon fara om jag visar när dom har fått arbetsproverna och så. Även om jag inte vet om jag blivit antagen :) eller hur ;) Dessutom tror jag att jag redan visat er en eller kanske två av dom. Men jaja!

pusspuss


Stress...

Stress... stress... ah, vad härligt med stress! Marie är ute i sista sekund som vanligt!

Helgen, v.22


Jag har haft en fantastisk helg! Det har varit såna härliga dagar utomhus :)


I skolan...

Sitter i skolan och pluggar pluggar massor... Men det är kul! Tyck inte synd om mig inte ;)

Sen ska jag hem och rita! Måste få iväg arbetsproverna innan helgen. Och oroa er inte. Får jag inget klart så har jag ändå massor gamla teckningar jag kan skicka iväg.

Nu kom min lärare! Hejhej!

Todays!


Haha! Jag ser inte klok ut på den där bilden! Därför lägger jag upp den här ;) haha! Jag älskar mina nya jeans!

Nu har jag precis stressat med matlagningen. Det blev sallad idag med bacon, championer, fetaost och det vanliga. Mumms! Nu ska jag göra dressing och duka! Oj! Nu kommer dom andra! Skynda marie!

Typiskt!!!...

Neeeeej...!
Betygen sätts i morgon. Varför hade jag inte kollat upp det tidigare. Jag är så dum. Men det är bara att kämpa på! En webbsida är nu klar. Får se nu bara om min lärare godkänner den. Jag hinner inte göra en höjdarwebbsida direkt. Skethål(ursäkta mig)! När jag kommer hem får jag kämpa med filmen. Filma allt på en dag. Och sen ska jag också göra två photoshop-uppgifter också. Det får jag göra sen. Ajajajaj...

God morgon!

Jag är lite knasig. Jag gick upp 3 ½ timme innan jag skulle iväg. Så i tid brukar jag aldrig gå upp. Men från och med nu ska jag upp sju på mornarna! Jag måste. För jag får så himla ont i huvudet om jag går upp senare. Och jag har märkt att jag mår så sjukt mycket bättre när jag går upp tidigt. Spänningshuvudvärken som hängt kvar i typ en vecka nu, den finns kvar. Men mor gav mig migräntabletter som hjälpte direkt. Men det vill man ju inte ta varje dag. Känns inte så bra. Jag tror att min huvudvärk bara beror på stress. Så när jag är klar med skolan och allt. Då kommer den försvinna!

Och förrsten. Vilket vackert väder vi har fått hela veckan då! Och imorn ska det vara lika fint. Gött för studenterna! Jag hoppas det är likadant för er i Skövde. För det har jag inte kollat hur det ska bli. När jag tog studenten regnade det när vi sprang ut och var på flaket. Men det hade inte regnat i Mariestad. Så ja.. Man vet ju aldrig.

Nu måste jag äta frukost. Jag är hungrig! Så skönt att känna så på morgonen! Det gör jag nästan aldrig nämligen. Brukar ha svårt att äta på morgonen och måste tvinga i mig istället.

Ciao


02.06.10


Idag klarade jag ett prov med vg, fågelskådade på ekudden, postade ett paket till lillan, "köpte"(vann) två nitlotter, vattnade farmors blommor, åkte till Skövde med far och hälsade på farmor, fyndade kläder, träffade Kristina på Willys, kramade Riku många gånger, åt rabarberkräm och god mat...

Och nu tror jag att jag ska försöka bestämma mig för om jag ska till skolan imorn, eller om jag ska jobba hemifrån... Sen ska jag äta något och ännu mer sen sova.

Fyndat!


Vit kofta, vit spets t-shirt med söta bronsknappar, bälte med fint spänne, solbrills(that I been looking for in years!)

Plugg...

Usch vad jag är arg just nu. Jag har försökt att plugga hela dagen, men det har inte gått alls. Jag kan inte koncentrera mig. Och förutom det så har jag haft spänningshuvudvärk som kommit och gått mest hela dagen. Jag känner mig riktigt stressad just nu. För klockan är 21 nu och det känns som om jag inte lärt mig något. Provet är i morgon. Och jag kommer inte klara det. Just nu är provet hela världen för mig. Och det är piss. Jag hoppas jag klarar det i morgon så att jag slipper tänka på det. Även om det är precis så att jag klarar det. Skit samma!

Jag vill vara glad!

På väg till stan...

Sitter här nu och äter lunch. En enkel kycklingsallad jag precis lagade till. Om en timme ungefär ska jag åka in till stan och leta efter en present till Isabel som fyller år på fredag. Sen ska jag posta det, ta ut två nya trisslotter och åka hem igen. Och hemma ska jag plugga som tusan! För jag har prov imorn. Och känner väl att jag hade kunnat pluggat lite mer än vad jag gjort. Men det är så svårt att sitta o plugga när det är så fint ute! Och även om jag tar med mig alla böcker och anteckningar ut till solen så går det inte. Jaja, får se hur det går imorn...

uppdatering: aj min mage, aj mitt huvud, aj allting. Jag stannar hemma. Orkar inte med stan och allt folk, gå där och svettas och ha ontontont! Nej tack.

RSS 2.0