Vår här.



Våren är så vacker, den är underbar!
Jag älskar alla blommor och knoppar! Och jag älskar att höra gräsklipparen och cykeln som åker. Även regndropparna som lägger sej på asfalten och samlar sej till en fin liten vattenpöl. Regn luktar som bäst under våren och sommaren. Jag blir lugn och samtidigt lite pirrig av våren. Jag blir lycklig i hjärtat, det är som att vara nykär. Men också får jag hemlängtan, jag önskar så att jag kunde vara hemma och uppleva våren med mina vänner. Men våren är också fin här på den stora gröna ön!
Jag har ingen favoritårstid, men just nu känns det som om det är våren :)

Otippad händelse innan duschen.

Först skulle jag klara av mina fem minuter - dom klarade jag bör sägas! Jag har väldigt dålig kondition, och har inte tränat ordentligt på ett par år - vilket också bör sägas. Men för varje gång så går det bättre och bättre. Och det känns så skönt!
Jag har börjat springa, tre gånger i veckan. För jag och Lovisa har en "deal". Springer vi inte tre ggr, då blir vi skyldiga varandra 10€. Än så länge har vi båda klarat det. Det har snart gått tre veckor.

Det jag egentligen ville komma fram till var att det hände en ganska kul grej när jag var på väg till duschen:
Jag hade tagit av mej och gått in på toaletten, stod där och öppnade glasdörrarna in till duschen. Och jag sneglade lite lätt in i barnspegeln som stod på fönsterbänken, och vad jag såg i spegelbilden var lite av mitt bröst och så vidare. Men! Ett stort MEN! Det såg lite konstigt ut. Och spegeln var vinklad neråt. Då brast jag ut i skratt, för jag insåg att det inte var mitt bröst jag hade sett, utan det var bara min mage!? Hur i hela vida världen kunde jag tyckt att det såg ut som mitt bröst!! Förlåt, ni kanske tycker att det är för personligt? Men alla flickor har väl bröst? Det är inget konstigt... Och det var så kul och otippat! Tvungen att dela med mej av detta! Jag är knäpp!!

Ha en underbar kväll mina vänner!


"Jag älskar naturen och det jag älskar vill jag inte förstöra"


Ett citat från en Elin, ur tidningen Amelia.

Seriös Blogg?

Jag försöker desperat här att ha en seriös blogg. Och jag tror nästan att jag kanske, lite grann, överdriver. Och jag har en plan att skriva mycket oftare, än vad jag gör nu, när jag kommer hem till mitt kära Sverige! För nu har jag ingen egen dator.

Saknar er där hemma!


Jag har så gärna blocket i min hand och pennan i den andre. Det sitter fint när man sitter och tittar på televisonen i ett annat land. Den som säger att media inte påverkar individen, den har fel!



RSS 2.0