Klippvandring.

Efter en lång vandring bland klippor, djungel, snäckor, vatten, Lovisa, kamerablixtrar, rikemans hus, stora gårdar, hundar, fåglar osv. Så sitter både jag och Lovisa här i hennes stora dubbelsäng och myser med lite choklad och te, eller kaffe. Nej, men det var väl allt. En vacker dag ska ni få se lite kort från klippvandringen. Ciao!

Övning.


Det blir aldrig som man vill ha det. Men det är bara för övnings skull. Jag vill ju komma igång igen! På riktigt! Har planer på att vara med på en utställning igen. Men det tar sån tid! Kanske. Det är bara en tanke.

Här har jag ritat från "Elle" och "Vogue". Ibland har man inte så mycket att göra...!


Gamla minnen.

Jag önskar att jag kunde sova nu. För jag är jättetrött! Men massor tankar och minnen flyger omkring i huvudet och skapar kaos! Egentligen inte kaos. Tycker det är ganska mysigt att tänka och minnas. Jag minns tillbaka till låg och mellanstadiet, högstadiet. Man har så sjukt många minnen. Och just ikväll så vill min hjärna rabbla upp alla minnen jag har kvar sen flera flera år tillbaka! Perfekt! Jag önskar att jag kunde ha någon sorts återträff med alla gamla klasskamrater, kompisar, lärare osv. Så att jag kunde prata med var och en och minnas tillsammans! Skratta åt knäppa saker och sånt! Det vore så skönt och kul! Tusan att man inte kan spola tillbaka tiden för en stund och minnas ännu bättre!

Nu ska jag försöka mej på att somna igen! Imorn lämnar jag tillbaka datorn. Så jag kommer vara lika "aktiv" på min blogg som jag var innan antar jag.. Hehe! God natt mina fina vänner!


Wrangler + Bio

Nu har jag köpt mina jeans! Det blev inte dom som jag hade tänkt, eftersom dom inte riktigt såg ut som jag mindes. Men som tur var så hittade jag ju dom här wrangler-jeansen! Model Charlie är detta. Jag försöker glömma bort hur mycket dom kostade. Eftersom dom andra kostade 88 euro och det redan var dyrt! 100 euro... okej! Då var det sagt. Glömma glömma glömma! Lovisafisa sa att jag kunde tänka att det var som dom andra jeansen plus en Elephant And Castle-måltid. Så alltså blir det minus en sån måltid nu för mej. Dom sitter i alla fall som ett smäck!
  

Efter att jag varit på Urban Outfitters och köpt jeansen rusade jag till en livsmedelsaffär och köpte godis. Sen rusade jag ännu mer för att komma till bion halv 3. Och jag kom dit precis i tid! Men dom andra flickorna hade inte kommit än. När dom kom så ändrade vi oss och valde "Young Victoria" istället. Och den var underbar! Romantisk, sorglig, lycklig, hemsk och fin. Allt satt fint för mej :) Sevärd - ja!
Tjo och tjing! Nu ska jag hämta is!

22.03.09

God morgon!

Nu har jag nästan kommit upp ur sängen. Sitter fortfarande kvar med nattlinne. Men jag börjar känna hur magen skriker på mej att den vill ha mat, och dessutom ska jag in till stan idag, som sagt. Ska först köpa dom där byxorna, sen lite godis och bege mej till biografen. Jag kom på nu, att tänk om mina byxor inte finns kvar i min storlek! Jag vill inte ens tänka på det. Då måste jag ju börja om mitt letande. Om dom inte finns på ett annat ställe det vill säga.

Vi ska se Duplicity, om jag inte sa det? Den med Julia Roberts. Får se om det är en höjdare eller inte. Den verkade ganska bra på trailen i alla fall! Nej, nu ska jag iväg till köket för lite frukost! Idag är det "mothers day" här på Irland förresten! Får väl gratta min au pair "mamma". Ciao!

Sophia Somajo.

Har ni hört denna flickans nya album "The Laptop Diaries"? Hon har gjort all musik själv med sin lilla laptop och all sång är inspelad med den inbyggda mikrofonen. Kul idé! Läste om henne i en tidning för ett tag sedan. Blev nyfiken!


http://www.myspace.com/sophiasomajo
Hon är säkert jättestor i Sverige nu. Men jag bor ju i Irland. Min ursäkt.

Städning - check!

Jag skulle precis ge mej av till stan och köpa ett par jeans, då jag kom på att det är billigare att stanna hemma. Jag ska ju ändå in till stan i morgon.

Har fått min lön + att jag städade mitt rum förut och då hittade jag en tioeuro liggandes bland all smutstvätt. Men jag är inte rik. Pengarna kommer försvinna på de där jeansen som är så förbaskat dyra! För mej är det dyrt i alla fall! Betalar sällan mer än 5-6hundra för ett par jeans. Dom kostar 80 euro!! Vad blir det i svenska... kanske 1000? Men jag har äntligen hittat ett par jeans. Så det får jag helt enkelt ta.


Så här kan det se ut i mitt rum, väldigt sällan...

Nu ska jag hämta en kopp te och kanske titta på något kul om Lovisa har något sådant på datorn. Hehe! We'll see!

Tivoli!

Titta vad jag och Lovisa hittade inne i Dublin centrum här om dagen!


Köttebulle.



Idag tillbringade jag lite(kanske inte så lite) tid vid spisen. 1kg kött rullades till små bollar och sen stektes dom och blev små köttbullar. Barnen här älskar dom! Och den äldsta flickan sa idag: "I love your meat ball sauce!". Och det är ju kul att höra! Själv tycker jag att jag alltid misslyckas med mina brunsåser. Och idag glömde jag inte bort löken! Det gör jag alltid annars! För jag tyckte inte om lök som liten flicka, upp till 18-19år, så då brukade jag aldrig ha i det.

Jag har suttit många timmar och försökt mej på alla html-kods-skit-saker. Försöker ju få till min blogg som jag vill ha den. Men det är skitsvårt! Jag kanske är trög. Lite har jag i alla fall ändrat.

God natt!

Säger jag och Jesos(i min hand).

St. Patrics Day.

I tisdags halv 9 så tog jag och min kära vän Lovisa bussen in till "town" för att vi skulle titta på paraden som började 12. Vi ville få så bra platser som möjligt. (För hur många fler gånger kommer vi vara i Dublin på st. Patrics Day liksom!). Vi köpte chips, kaffe och munkar innan vi satte oss vid stängslet, även om vi var så tidiga så kom vi två rader ifrån. Satt där och fikade ihop. Efter lite kaffefläckar på legginsen, snack om människor runt omkring(bra med svenska) och Garda Poliser som shasade iväg oss så började äntligen den efterlängtade parader! Lovisa kom inte ihåg vad temat var men hade för sej att det var något med rymden/flygande-gojs. Och visst kunde man se det!
Jag tror nog att vi hade skyhöga förhoppningar vilket gjorde att, i alla fall jag, inte tyckte det var så bra! Men nu har vi varit med om det också!

Här kommer en kort film från min mobil på paraden. Enjoy!


RSS 2.0