Finland.

Köpte flygbiljetter och flög till Tampere, Finland.
Jag blev lycklig i hela mej när vi skulle landa och hade kommit nedanför molnen så att man kunde se marken. Vita åkrar! Vita träd! Massor snö! Det var precis vad jag hade hoppats på!!
Ut från planet och terminalen osv. kom jag. Och där stod min morbror och väntade på mej. Vi åkte till hans hem och hämtade frugan och hunden, sen for vi uppåt i landet, ca 300km, till min mummu(mormor), 80år.
Kalas var det nästa dag och då kom min familj från Sverige. Det var kul att träffa dom igen efter nästan 3 månader!
Hur ska jag förklara kalaset på bästa sätt. Ett fullt proppat hus med mummu, hennes 9 barn, barnbarn och barnbarns barn. Festmat i form av köttsoppa - alltid ett säkert kort! Vilda småbarn som kryper, springer och åker leksakstraktorer sicksack mellan allas ben och skriker, medan dom vuxna och dom äldre barnen försöker ha ett samtal på tre språk. Jag älskar släktkalasen hos mummu!

Nu är jag i alla fall hemma igen, i Dublin, efter snöstorm och försenat flyg. Det var ärligt talat fint att komma "hem" igen! Och jag tror att jag börjar bli lite kär i mitt Dublin. Det är inte så dåligt trots allt med storstaden...

Bita på naglar.


Har ni också problem med att sluta bita på naglarna? Jag är hopplös! Just nu biter jag mer än någonsin! Dom blir bara kortare och kortare! Och jag har bestämt mej, flera gånger om, för att sluta sen jag kom hit till Irland. Men när det inte finns något att göra och inget att tugga på, så finns dom där. Dom finns alltid där! Ett säkert kort liksom. Mina nagelband är usch och blä! Eller dom var rättare sagt! Jag köpte här om dagen en kräm(Flexitol - Cuticle and nail cream) som man smörjer på fingrarna varje dag. Köpte den i söndags och har använt den sen dess. Och mina nagelband är mycket mycket bättre! Vilken förändring! Nu måste jag bara sluta bita. Annars kommer dom se likadana ut som förut!

Fy vad ointressant ha?!


RSS 2.0