10.10.10 - morgonpromenad


Yesterday...

Vilket vackert väder det är! Ännu en gång. Men isigt kallt dessvärre. Fast det mysiga med det är ju att man får ta på sig massor halsdukar och mössor och sånt. Och det är ju bara positivt tycker jag.

Igår var jag ute vid slottsruinen och målade med både akvarell och akryl. Det var också lite varmare igår. Men när man bara sitter still eller står stilla så länge så blir man som en istapp efter ett tag. Det är ju bara det att jag inte märkte att jag blev kall när jag var så inne i målandet. Men det var kul och lärorikt.

Det är vackert här runt omkring skolan...


02.10.10

Eftersom vädret inte alls höll i sig så bestämde jag mig tillslut att jag skulle sätta mig i målargården och illustrera lite. Men det gick ju som det gick. Inga framsteg kändes det som. Men nästa gång går det nog bättre får jag hoppas...



En teckning från igårkväll...


Lite uppdatering...

Vilket vackert väder vi har välsignats med denna morgon. Jag hoppas det fortsätter så här hela dagen. Vore inte alls fel. Jag har bestämt mig för att göra något idag. Men jag vet inte vad det blir än. Men kameran ska med, det är tvång på kamera idag. För det är alldeles för skamligt hur lite jag har fotat här borta. Naturen bönar och ber om det liksom. Det är så otroligt vackert. Och nu när hösten kommit är det ju sinnesjukt fint här borta i smålands skogar!

Jag tänkte att lite uppdatering skulle kunna sitta fint nu. Eftersom jag inte har skrivit på år och dar. Men vart ska man börja... Stilleben är klara nu och vi har fått ett annat uppdrag. Och snart ska vi börja på ett litet projekt som ska ställas ut på stan. Men mer än så vet jag inte riktigt. Vi har inte ens fått veta vilka grupper vi ska vara i och så. Sen i måndags så började hemgruppen här borta på skolan. Och det var en riktigt fin start! Vi samtalade i nästan fyra timmar. Och det levde jag gott på hela veckan sen. Och i torsdags var jag för första gången på mässan i kapellet på skolområdet. Och det var också riktigt fint.

Nu måste jag dra mig. För här sitter jag med ruffsigt blött hår. Och snart ska jag äta lunch med mina fina internatvänner! Ha det fint <3

RSS 2.0