Götet hos brorsan!


Svampplockning!



Var ute i skogen i flera timmar och plockade svamp. Sista stället jag var på, ett gammalt ställe som jag gick till mycket när jag var en liten flicka, där finns det hur mycket spindelväv som helst(och svamp ska tilläggas)! Så jag gick där med en pinne framför mig, som ett svärd, och fångade upp det mesta. Men då och då kände man hur trådar klibbade fast sig på pannan och trasslade in sig i ögonfransarna. Och några gånger gick jag in i hela spindelnät med de stora stora spindlarna. Usch! En gången blev jag så rädd för spindlarna att jag välte hela svampkorgen och fick sätta mig ner och plocka upp allting, ena gången höll jag svampkniven i handen och såg något stort svart hänga framför mina ögon och då blev jag så rädd att jag viftade med händerna och högg kniven i min andra hand. Hjälp vad det blödde! Typ där bestämde jag mig för att cykla hem igen. Men på väg till cykeln hittade jag massor mer svamp och struntade i att blodet rann från min hand...

Det kröp på hela mig när jag kom hem, så jag ställde mig i duschen typ direkt. Senare satt jag och pappa och rensade all svamp. Det tog typ tusen år, men nu är vi klara! Svampen var så smutsig och trasig, så det var inte lätt!
Nu måste jag sova! För i morgon åker jag och familjen till Göteborg som sagt! Ska upp tidigt...
God natt!

27.07.10

Hej på er! Sen sist har jag haft det jättebra faktiskt. Umgåtts med mina vänner hela helgen, som var helt grym ska ni veta :)
Idag var jag iväg till stan med pappa. Jag har börjat övningsköra. Fast på riktigt liksom! Så ofta det går typ. Så idag körde jag in till stan till sjukhuset. Där jag fick vänta i två-tre timmar. Sen fick jag ännu mer pencillin av doktorn och hon sa att jag skulle höra av mig efter 10 dagar om det inte hjälpt och då ska jag få träffa en doktor som är specialiserad inom infekterad hud och sånt grejs(eller vad man ska kalla det)... Jag är så trött på det här! Det var fjärde gången jag åkte in den här gången, tredje pencillinet jag testar... Och om mindre än tre veckor åker jag! Tre veckor!!! Sjukt! Jag blir nästan rädd faktiskt.
I alla fall. Efter sjukhusbesöket åkte pappa med mig till Norlanders och jag kollade på datorer. Dom hade ingen inne som kändes bra så dom hjälpte oss att kolla efter någon annan. Så nu är det bara att bestämma sig om dom ska köpa in en till oss eller inte. Den var liksom lite dyrare än vad vi tänkt oss. Så jag funderar. Men den har allt jag vill ha! Och som pappa tycker jag ska ha. Så den vore helt perfekt... Dock, eller ja, den finns i massor färger. Och jag hade tänkt mig en vit eller svart. Men den finns i både svart och vit. Så nu måste jag ju välja mellan det också. Sketans!

Hem vägen körde jag också. Och jag vågade mig ut på E20! Jag har typ varit livrädd för att köra på en så stor väg. Men det var ju inte alls någon fara. Mycket lättare än alla småvägar här omkring. Nästan tråkig.

Nu ska jag ut i skogen och plocka svamp. I morgon åker jag och min familj ner till Göteborg och hälsar på min bror och hans flickvän! Jag är så glad för hans skull! Ska bli kul att lära känna henne lite mer :)
Kram!


Hörrni! Snart är det jul ;)


Mysig dag med Lovi


Superhärlig helg

Jag har haft en underbar helg faktiskt. Upptagen hela tiden med att umgås med mina allra bästa. Det har varit kärlek och skratt hela tiden. Risk för att jag kommer låta väldigt fånig. Så måste jag säga att jag är världens lyckligaste och har verkligen bara underbara och fina människor runt omkring mig. Man kan inte annat än att känna sig älskad och lycklig.

15.07.10

Tänkte bara uppdatera lite smått...
I morgon åker jag med några vänner ner till Växjö och hälsar på Linda som bor där. Ska bli superkul att få se hur det ser ut där nere. Har aldrig varit i Växjö förut. Och om en månad flyttar jag dit. Sen kommer jag hem igen på söndag tror jag...

Nu ska jag kolla till ugnen. Lagar flygande jakob! Har aldrig någonsin gjort det förut! För man brukar ju hälla på jordnötter. Och det är jag superallergisk mot!!! Men man måste ju inte ha på det liksom...

Ha en fin helg allihopa! Puss

Tänker...

Nu tänker jag så att det bokstavligt talat knakar i mitt lilla huvud. Fantiserar och funderar. Fantiserar om filmen jag just såg, funderar på varför jag inte känner mig vuxen än, undrar om jag kommer att kunna somna senare, funderar på om jag fortfarande är hungrig, om det är värt att börja äta nu när klockan blivit så mycket, tänker på Växjö, undrar om jag valt rätt skola, tänker att det har jag självklart, funderar på om att man kanske inte kommer känna sig vuxen förrän man står där med ett eget hus och en långhårig hund, vågar inte ens tänka på om det kommer finnas en man i mitt liv då, tänker att "pojkar klarar jag mig utan, det finns så mycket annat att tänka på", funderar på om det är fel på min kamera eller mig själv för att den tar oskarpa bilder, undrar om jag kommer kunna klara mig utan mina vänner i Växjö, undrar om jag kommer träffa nya där...

Nu ska jag förhoppningsvis sluta tänka och fundera så mycket. Nu ska jag nog äta något i alla fall. Bara en liten liten smörgås och kanske en kopp te.

Sov gott mina små söta trollisar som läser min blogg!

Dagens bukett...


Idag...

En lugn skön dag. Väldigt varm! Men skön...


Brownie!

Hemma efter en supermysig helg i Göteborg med massor goa människor. Blev lite ledsen där ett tag när det började bli dags att åka hem. Det slog mig att snart kommer jag flytta och inte ha mina vänner nära mig på samma sätt. Det är bara en månad kvar snart! Sjukt. Nu måste jag verkligen njuta av varje tid vi har ihop! Fast vi kommer ju kunna träffas ibland ändå ju :)

Nu ska jag fota pappas fina trädgårdsprydnassaker som han svettsat ihop. Alla kommer vilja ha dom! Alla söta mammor i hela Sverige skulle nog inte alls ha något emot att ha en sån fin sak i sin trädgård faktiskt :) Jag vet inte vad man sa kalla det...

Ja, mitt hår har ändrat färg när jag var borta... hehe :)

 


Kvällsdopp


Vi ses!

Nu ska jag ännu en gång åka ner till Hönö. Det blev inget förra året. Men i år, äntligen! Fast framförallt så kommer jag få träffa mina kära vänner där nere. Det är det bästa. Och jag kommer hänga i Göteborg mest. Bara en dag på Hönö.  Skönt att komma iväg lite och göra något :) Har mest bara varit hemma hela veckan. Och det börjar bli lite trist. Jag är inte alls lika bra på att vara ensam som förr. Då trivdes jag väldigt bra att vara för mig själv faktiskt.

Lite smått från Hönö 2008...

Men jaja, vi ses!

Helgen, v.26

Lite bilder från senaste helgen...


Jag och min blivande "Växjö-sambo" var bordsgrannar på bröllopet :)

Vilken helg det har varit :)

Jag har haft en väldigt bra helg faktiskt! Med bröllop, bad, sol, svett, skratt, tårar och glädje. Det dyker nog upp lite bilder här så småningom. Inte från bröllopet dock. Det måste jag fråga om lov först, så får vi se. Det blev endel "kassa" bilder. Men också bilder som jag är väldigt nöjd med faktiskt. Så det jämnar ut sig väldigt bra. Jag är glad för att jag tog många bilder, överdrivet många!

Nu ska jag fortsätta med min sena frukost här. Upptäckte när jag stod i duschen förut att min mage var väääldigt tom. Men nu ska det bli ändring på det!

RSS 2.0